Μουσικά τμήματα

για
Kids

Παιδιά

Το Ωδείο μας, είναι η καλύτερη λύση για τις οικογένειες που θα ήθελαν να προωθήσουν τα παιδιά τους στον κόσμο της μουσικής...

Teens

Εφήβους

Τα μαθήματά μας, βοηθούν στην ανάπτυξη των απαραίτητων δεξιοτήτων για τη μουσική μάθηση, και την διά βίου απόλαυση της μουσικής...

Adults

Ενήλικες

Έχουμε προγράμματα για όλους. Εκτός από τη διδασκαλία της μουσικής σε παιδιά, διαθέτουμε αντίστοιχα και για ενήλικες...

Private lessons

Χορωδία

Παρέχονται ιδιωτικά μαθήματα μουσικής. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους καθηγητές μας, να εστιάσουν στις προτιμήσεις κάθε φοιτητή...

Μουσική Προπαιδεία!

Εξερευνήστε τις διάφορες μορφές τέχνης, καθώς το παιδί σας χτίζει τη δημιουργικότητά του στις νέες εικαστικές τάξεις μας, για ηλικίες 2-5 χρόνων!

Ωδείο Παλάσκα Βόλος

video

Μουσικά όργανα

και τμήματα

Πιάνου

Το πιάνο είναι μουσικό όργανο, που εντάσσεται στην κατηγορία των έγχορδων πληκτροφόρων. Είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος μουσικό όργανο μετά το εκκλησιαστικό όργανο.

Κιθάρας

Η κιθάρα υπήρξε έγχορδο μουσικό όργανο της ελληνικής Αρχαιότητας, το οποίο ανήκε στην ευρύτερη οικογένεια της λύρας.

Βιολιού

Το βιoλί είναι έγχορδο μουσικό όργανο που παίζεται με δοξάρι. Έχει 4 χορδές διαφορετικού τονικού ύψους (σολ, ρε, λα, μι), που χορδίζονται κατά διαστήματα πέμπτης και η μουσική του έκταση περιλαμβάνει 44 χρωματικούς φθόγγους.

Κρουστών

Τα κρουστά είναι μια μεγάλη οικογένεια μουσικών οργάνων. Ονομάζονται καθ' αυτόν τον τρόπο επειδή η μέθοδος διέγερσης αυτών των οργάνων είναι η κρούση.

Τσέλο

Το Βιολοντσέλο ή αλλιώς Τσέλο, είναι ένα έγχορδο μουσικό όργανο που παίζεται με δοξάρι. Έχει τέσσερις χορδές (από τη χαμηλότερη: ντο, σολ, ρε, λα), όπως και τα υπόλοιπα έγχορδα της συμφωνικής ορχήστρας.

Κοντραμπάσο

Το Κοντραμπάσο ή αλλιώς Βαθύχορδο, είναι ένα έγχορδο μουσικό όργανο που παίζεται με δοξάρι. Έχει μήκος περίπου 1.80 μέτρα και διαθέτει τέσσερις χορδές (μι, λα, ρε, σολ), όπως και τα υπόλοιπα έγχορδα της συμφωνικής ορχήστρας.

Σαξόφωνου

Το σαξόφωνο είναι πνευστό μουσικό όργανο και παρά τη μεταλλική δομή του, ανήκει στην οικογένεια των ξύλινων πνευστών γιατί ο ήχος του παράγεται από καλάμι. Έχει στόμιο με γλωττίδα, κωνικό σωλήνα και μηχανισμό κλειδιών.

Τραγουδιού

Τα φωνητικά είναι η πράξη της παραγωγής μουσικών ήχων με τη φωνή και αυξάνει την τακτική ομιλία με τη χρήση της συνεχούς τονικότητας, του ρυθμού, και μια ποικιλία από φωνητικές τεχνικές.

ΩΔΕΙΟ ΠΑΛΑΣΚΑ

Το Ωδείο μας διαθέτει ταλαντούχους και πολύ έμπειρους καθηγητές, που διδάσκουν πιάνο, αρμόνιο, βιολί, κιθάρα, τσέλο, μπουζούκι, σαξόφωνο και όλα τα μουσικά όργανα.
0
Καθηγητές
0
Προγράμματα
0
Αριστεία

Τα Νέα μας

blog
International Piano Festival

Εκδήλωση

Κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενοκείμενοκείμενοκείμενοκείμενο

Columbia Kids Week

Εκδήλωση

Κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενοκείμενοκείμενοκείμενοκείμενο.

Festival of Flutes

Εκδήλωση

Κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενο, κείμενοκείμενοκείμενοκείμενοκείμενο

Louise Flores

Αν δεν ήμουν φυσικομαθηματικός, κατά πάσα πιθανότητα θα ήμουν μουσικός. Συχνά σκέφτομαι με μουσική υπόκρουση. Ζω τους οραματισμούς μου μέσα στη μουσική. Βλέπω τη ζωή μου μέσα από ένα μουσικό πρίσμα. Αντλώ τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μέσα από τη μουσική.

Albert Einstein / Φυσικός
Diana Jones

Μ' αρέσει ο Βάγκνερ. Η μουσική του είναι τόσο θορυβώδης, που μπορείς άνετα να συζητάς χωρίς να σ' ακούν οι άλλοι.

Oscar Wilde / Ιρλανδός μυθιστοριογράφος, ποιητής
Martin Wood

Η μουσική είναι μια γλώσσα που μας οδηγεί στα σύνορα του απείρου και μας επιτρέπει να κοιτάζουμε μέσα σ' αυτό.

Thomas Carlyle / Σκώτος φιλόσοφος, σατιρικός συγγραφέας

Διακριθέντες μαθητές μας

Tim Caroll

Μαθητής

Μαθητής Δημοτικού
Amanda Snow

Μαθητής

Μαθητής Δημοτικού
Terry Barton

Μαθητής

Μαθητής Δημοτικού